Latvijas Universitātes (LU) Kuldīgas filiālē notiek ziemas uzņemšana pirmā līmeņa profesionālajā augstākās izglītības studiju programmā “Pirmsskolas skolotājs” studijām nepilna laika klātienē. Pieteikšanās studijām turpinās līdz 25. janvārim.

“Pirmsskolas skolotāja profesija ir viena no pieprasītākajām visā Latvijā, tai skaitā Kurzemē. Katru gadu LU Kuldīgas filiāles studentu saimei pievienojas no 50 līdz 60 šīs programmas studenti no visas Kurzemes. Studijas beidzot, 98% absolventi jau strādā sava diploma specialitātē, jo studiju process ir ļoti pārdomāti organizēts, lai studijas varētu apvienot gan ar darbu, gan ģimenes un sabiedrisko dzīvi. Īpašs atbalsts studentiem ir katras pašvaldības izstrādātā kārtība par atbalstāmām pedagoģijas studijām: gan ar noteiktu stipendijas summu, gan darba slodzes un dzīves vietas nodrošinājumu,” motivējot jauno gadu uzsākt ar studijām, stāsta LU Kuldīgas filiāles vadītāja Ruta Karloviča.

Pirmā līmeņa profesionālā studiju programma “Pirmsskolas skolotājs” ir konceptuāli jaunas kvalitātes studiju programma pirmsskolas skolotāju izglītības īstenošanai. Studiju programma paredz kvalificētu, aktuālajām prasībām izglītībā un darba tirgum atbilstošu pirmsskolas skolotāju izglītošanu. Programma orientēta uz pirmsskolas skolotājam nepieciešamo profesionālās kompetences apguvi darbam pirmsskolas izglītības iestādēs vai citās ar pirmsskolas izglītību saistītās valsts, pašvaldības vai privātās struktūrās.

Iegūstamais grāds, pabeidzot studijas, ir pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība un kvalifikācija Pirmsskolas skolotājs.

Studiju laiks nepilna laika klātienē ir 5 semestri (2,5 gadi). Studiju diena klātienē Kuldīgas filiālē ir ceturtdiena, savukārt pirmdienas vakaros no 18.00 līdz 21.00 lekcijas notiek attālināti. Studiju maksa gadā: 1600 EUR, ko var sadalīt pa mēnešiem.

Uzzini vairāk par studiju programmu “Pirmsskolas skolotājs”.

Uzzini vairāk par uzņemšanas noteikumiem.

Tālrunis saziņai: 26437524, 63323457; e-pasts: kuldiga@lu.lv; adrese: Kalna iela 19, Kuldīga.

Nāc studēt LU Kuldīgas filiālē!

Dalīties