No 28. februāra līdz 1. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notika ikgadējā starptautiskā izglītības izstāde “Skola 2020”

https://www.lu.lv/fileadmin/_processed_/a/3/csm_Izstade_Inga_Elina_8f93ef4e65.jpg   https://www.lu.lv/fileadmin/_processed_/9/c/csm_skola_2020_arh2_6eb26e6910.jpg    

Studēt LU Kuldīgas filiālē, nozīmē- studēt tuvāk mājām!

No 28. februāra līdz 1. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notika ikgadējā starptautiskā izglītības izstāde “Skola 2020”, kas tūkstošiem jauniešu piedāvāja plašu informāciju par izglītības iespējām Latvijā un ārzemēs, mācībspēku un studentu konsultācijas, profesiju “pielaikošanu” un citas izzinošas, aizraujošas aktivitātes.

“Izstāde „Skola” ir lielisks palīgs tālākā izglītības ceļa izvēlē, jo jaunieši vienkopus var satikt un iztaujāt daudzu izglītības iestāžu pārstāvjus un iegūt atsauksmes no pašiem studentiem. Savukārt pieaugušie sev un bērniem Ķīpsalā varēja atrast dažādas izglītības pilnveidošanas iespējas – kursus, seminārus un valodu nometnes. Uzzināt, redzēt un arī izmēģināt dažādu profesiju meistarstiķus noteikti ir daudz interesantāk nekā meklēt informāciju internetā,” ir pārliecināts izstādes “Skola” projekta vadītājs Valts Jirgensons.

Latvijas augstskolas gaida topošos studentus
Izstādē “Skola 2020” piedalījās gandrīz visas valsts un privātās augstskolas, t.sk., Latvijas Universitāte! Izstādē Latvijas Universitāte iepazīstināja turpmākos studēt gribētājus ar esošajām un jaunajām studiju programmām gan fakultātēs, gan filiālēs, uzņemšanas noteikumiem, budžeta vietām, studiju apmaiņas un prakses iespējām, kā arī ārpusstudiju aktivitātēm.

Dalīties